Aafke van der Ende

Mendelssohnstraat 69
3533 XG, Utrecht

06 16602533
aafke.van.der.ende@xs4all.nl

Mendelssohnstraat 69, Utrecht
06 16602533

Bekijk profiel

Astrologie van vruchtbaarheidsproblemen en slaapproblemen. Kinder- en babyhoroscopen. Correctie van de geboortetijd. Psychologische astrologie. Loopbaan en beroepskeuze.

Aafke van der Ende Geboren op 11 december 1974

Over mij

In contact

Een horoscoopgesprek neemt een verkennende en mogelijk ook coachende vorm aan, waarbij astrologische termen worden vermeden. Het is echt een gesprek waarin we samen op onderzoek uitgaan. Jij als expert over je eigen leven en ik als expert op het gebied van astrologie. Uiteindelijk is het mooi als we samen tot conclusies kunnen komen over je vragen en over actuele tendensen die nu spelen en waarmee je aan de slag kunt in je leven.

Mijn achtergrond

Ik heb de opleiding tot Erkend Astroloog afgerond bij Dick van der Mark (de opleiding Caelestis). Van hem leerde ik psychologische astrologie en spirituele astrologie (Zwarte Lichten). Mijn afstudeerscriptie schreef ik over de astrologie van vruchtbaarheidsproblemen.

Ik heb onder andere ook les gehad van: Marian Wilhelmus, Karin Kuijper (basis- en psychologische astrologie), Carla Kerklaan (opleiding astrologisch opvoedcoach), Gonnie Boekestijn (medische astrologie) en Joke IJlst-Verhoeven (correctie van de geboortetijd).

Naast astroloog ben ik ook afgestudeerd in de psychologie.

Ik ben gespecialiseerd in

Medische astrologie

Vooral vruchtbaarheidsproblemen en slaapproblemen. Daarbij zoek ik naar een link met een psychologische of spirituele achtergrond van medische problemen, overigens absoluut ZONDER oordeel! We zijn gezamenlijk op zoek naar bewustwording. Ik stel natuurlijk ook geen diagnoses, maar ga uit van bekende klachten en/of een diagnose die een arts al gesteld heeft.

Kinder- en babyhoroscopen

Wat komt je kind of baby uitzoeken in dit leven? Wat zijn haar of zijn naturlijke neigingen? Hoe kan je haar of hem het beste ondersteunen? Welke school en welke aanpak past het beste bij dit kind?

Correctie van de geboortetijd

Mocht er twijfel zijn over je geboortetijd, dan kan ik deze corrigeren.

Psychologisch vraagstukken en persoonlijke ontwikkeling

Voor vragen zoals "waarom ben ik toch altijd zo..." of "Hoe komt het toch dat ik altijd maar weer..." of "Welke kwaliteiten kan ik nog meer in mezelf ontwikkelen?".

Loopbaanvraagstukken en beroepskeuze

Welk beroep past bij jou in deze fase van je leven? Welke eigenschappen van jou dragen daaraan bij?

Wat heb ik nodig

Voor een consult heb ik de geboortedatum, geboorteplaats en nauwkeurige geboortetijd nodig. Bron van deze tijd kan zijn: een uittreksel uit het geboorteregister (geboorteakte, via internet gemakkelijk en goedkoop aan te vragen bij de website van de gemeente waar je bent geboren), een babyboek of geboortekaartje. Het geheugen van de ouders is na lange tijd meestal niet meer zo betrouwbaar. Mocht er twijfel zijn over je geboortetijd, dan kan ik deze corrigeren. Voor ik daartoe overga, vraag ik echter wel om de geboorteakte op te vragen, als dat mogelijk is.


Een consult kost op dit moment nog 50 euro.