Freddy Wissink

1e van der Helststraat 40
1072 NV, Amsterdam

020-6226020 of 0658951566
freddywissink@hotmail.com
SKYPE: fwinholland1

1e van der Helststraat 40, Amsterdam
020-6226020 of 0658951566
SKYPE: fwinholland1

Bekijk profiel

Geboortehoroscoop--Jaar duiding--Relatiehoroscoop--Vraagstelling horoschoop--Vinden van een gunstig moment horoscoop--Workshop--Lessen--Privélessen(minimaal 5 stuks) --Lezing over de Vedische Astrologie. Geboortehoroscoop houdt in over relatie's prive en/

Freddy Wissink

Over mij

Freddy Wissink (1954) Vedisch Astroloog.

Als een rode draad loopt door mijn leven zowel de astrologie alsmede cultuur/creativiteit. Sedert 1980 actief in cultuur en Vedische astrologie sedert 1998.

De Cultuur.

Als kunstenaar met exposities in binnen en buitenland, modeontwerper en fashion shophouder in Nederland en ook Spanje-Ibiza. Galeriehouder van Galerie After Nature en LabArtLife. Manager van diverse kunstenaars en kunstenaarsgroep After Nature. Oprichter van de Stg. Sixties and Beyond, TV-programma-maker bij Salto A2.

Als binnenhuisarchitect en organisator van culturele events in Nederland en horeca-ondernemer in Amsterdam.

Ben muzikant van FreeJazz - basgitaar en Flamenco-zanger alsmede enig gitaar en dans ervaring.

Diverse publicaties in media uitingen.

Vedische Astrologie.

Vedische astrologie studie sedert 1998 bij het Instituut voor Vedische Studies (www.instituutvedischestudies.nl) tot praktijkvoerend Vedische Astrolgie. In 2004 examen gedaan tot "Associate of Arts in Jyotish" in Dalles-USA (www.acvaonline.org) en geeft sedert die tijd consulten.

Ook Masterclass studie en bepaalde onderwerp studies tot op heden. Bezoeker van workshops/lezingen/conferenties/ seminaars in Nederland/Engeland/USA.

Ook actief bij dit Instituut in een studiegroep Sanskrit vertalingen sedert 200. En organiseerde o.a. in 2017 deelname aan de "Maand van de Spiritualiteit" en de "Maand van de Filosofie" alsmede reeds diverse jaren de deelname aan de Landelijke Open Dag Professionele Astrologie.

Ben lid van de British Association for Vedic Astrology (www.BAVA.org) en sedert 2013 als praktijk voerend Vedische Astroloog lid van de Astrologische Vakvereniging Nederland (www.AVN-astrologie.nl).

VEDISCHE ASTROLOGIE = JYOTISH, HOE ZIT DAT NU?

De vedische astrologie is de oudste vorm van astrologie met teksten in het sanskrit gebaseerd op de vier Veda's die de cultuur op een zowel spiritueel als wereldlijk wijze/opzicht op een onnavolgbare wijze filosofie en wetenschap met elkaar vereningen. De vedische astrologie maakt gebruik van de siderische dierenriem/zodiac en verschil op meerdere fronten met de tropische (westerse) dierenriem/zodiac. Bijvoorbeeld men maakt geen gebruik van Uranus/Neptunus en Pluto welke als generatie planeten worden gezien.

De belangrijkste positie is die van de lagna/ascendant, het moment van geboorte ook die van de Maan en in welke maanhuis -naksharta staan de planeten. Ook het gebruik van periode's is kernmerkend het dasha/bhukti systeem en de verschillende yoga's-verbindingen zijn als typisch Vedische astrologie te zien.

Er zijn zeker ook overeenkomsten zoals het gebruik van tekens en huizen en planeten.

Kortom mijn ervaring is dat de vedische astrolgie diepgang heeft en accuraat kan duiden op de onderdelen welke in Jyotish worden toegepast zoals er zijn;

* Játaka = geboorte horoscoop

* Prasna = vraagstelling horoscoop

* Muhurta = gunstig begin moment horoscoop

Natuurlijk is elke uitspraak/duiding er een die de "potentie" van een mens aangeeft want het leven is een interactie tussen het "lot" en de "vrije wil" en een aaneenschalking van de keuzemomenten ie een mens maakt.

Disclaimer is van toepassing.

Neem gerust contact met mij op voor vragen en/of het maken van een afspraak, dat kan Face to Face en evt. via Skype indien noodzakelijk of gewenst.

Men dient de juiste gegevens aan te leveren en men is zelf verantwoordelijk over hoe om te gaan met de gegeven duiding/informatie.

Consulten kunnen worden gegeven in Nederlands/Engels/ Duits en Spaans.

Kijk ook eens op Facebook op Vedic Astroman


Tarieven zijn in euro en zowel voor personen, bedrijven, instellingen en organisaties van toepassing.

Geboorte horoscoop 75

Jaarkaart duiding 45

Vraagstelling horoscoop 45

Goed moment horoscoop 45

Relatie-match horoscoop 65

Er kunnen ook workshops en/of lezingen worden gegeven afhankelijk van onderwerp/doel/tijdsduur/ect zal een prijs worden bepaald.

Zowel prive (minimaal 5 lessen van een uur, kost 100 euro) als in groepsverband, thema en prijs in overleg.

Daarnaast kan men mij inhuren voor bijvoorbeeld op festivals of feesten of Open Dag of anders voor het geven van Mini Consulten. Vraag gerust hierna want de ervaring heeft geleerd dat deze korte kennis making met de Vedische Astrologie erg op prijs wordt gesteld.

Neem gerust contact met mij op voor vragen en/of het maken van een afspraak bel dan met 020-6226020.

Dat kan Face to Face en evt. via Skype indien noodzakelijk of gewenst en dan via fwinholland1

Men dient de juiste gegevens aan te leveren en men is zelf verantwoordelijk over hoe om te gaan met de gegeven duiding/informatie.

Consulten kunnen worden gegeven in Nederlands/Engels/ Duits/Spaans.

Kijk ook eens op Facebook op Vedic Astroman