Judith van Breugel

Nonnenveld 105
4811 HN, Breda

06-43276938
judithvanbreugel@planet.nl
http://www.shoshannah.nl

Nonnenveld 105, Breda
06-43276938
http://www.shoshannah.nl

Bekijk profiel

Judith van Breugel

Over mij

Met astrologie als hulpmiddel zien we welke kansen en mogelijkheden wij hebben en soms welke confrontaties wij ontmoeten, maar wij sturen zelf ons eigen leven.

Wanneer ga je naar een astroloog?
- Omdat je op zoek bent naar jezelf maar "er net niet bij kunt komen".

- Als je in woelige tijden zit en je niet goed weet welke kant je op wilt.

- Als je wilt weten waar je aanleg en talenten liggen. Bijvoorbeeld voor een studie- of beroepskeuze.

- Als je een bedrijf hebt. Bedrijfsastrologie is een veelzijdig vakgebied dat managers en investeerders kan helpen om beslissingen te nemen.

Een astroloog kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf. Hierdoor kun je op basis van deze kennis beslissingen nemen of een richting kiezen.

Wat is een astroloog niet? Althans ik niet.
- Een astroloog is geen vervanging voor een psycholoog of therapeut. Het kan wel een goede aanvulling zijn. Er zijn wel astrologen die beide studies hebben gedaan en dit combineren in hun praktijk.

- Geen orakel die jou gaat vertellen hoe je toekomst er uit ziet en zegt welke beslissingen je moet gaan nemen.

- Ik ben geen medische astroloog. Dit is een aparte studie en naar mijn mening heb je ook een medische achtergrond nodig om dit verantwoord te kunnen beoefenen. Ik doe dan ook geen enkele uitspraak over gezondheid of medische kwesties.

Wat kun je verwachten van een consult
Allereerst hebben we een kort, telefonisch, intake gesprek. Hierin geef je aan wat je levensomstandigheden zijn en waarom je een consult wilt. Daarna ga ik de door jou gewenste horoscoop uitwerken. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens een persoonlijk gesprek (in Breda) geef ik uitleg. Niet in astrologische termen maar in gewoon begrijpelijke taal.
Het gesprek duurt 1,5 uur en wordt opgenomen. Je krijgt je horoscooptekening en de schriftelijke toelichting mee naar huis. Later stuur ik je een CD van het opgenomen gesprek zodat je dit nog kunt beluisteren.


Prijzen

  • Karakteranalyse € 90
  • Actualiteitsanalyse € 110
  • Beroepsanalyse € 110
  • Kinderhoroscoop € 60
  • Babyhoroscoop € 40