logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Carla Kerklaan

Het Molenblick 8
7251 BR, Vorden
0613-386753.
http://www.kernwerk-astro.nl

Astrologie is al bijna 30 jaar lang een grote hulp in mijn leven en deze hulp maak ik graag toegankelijk voor anderen.

Geboortehoroscoop
De geboortehoroscoop geeft een helder beeld van alle energieën die door iemand heen werken: van de kwaliteiten en mogelijkheden maar ook van, de belemmeringen en conflicten. Deze horoscoop geeft aan wat in aanleg gegeven is maar het leven is voortdurend in beweging en brengt telkens weer nieuwe energieën op je pad die kwaliteiten, spanningen, conflicten en mogelijkheden kunnen activeren. Ik help je graag deze energieën te leren kennen omdat dit uiterst behulpzaam is in de wijze waarop je keuzen maakt en je leven vormgeeft.

In een consult staan de volgende vragen centraal:

  • Wat wens je ten diepste tot uitdrukking te brengen, en waar kun je je door laten leiden in de keuzen die je maakt.
  • Hoe breng je het beste van je zelf in de wereld en wat is je meest authentieke kwaliteit ( zielenkwaliteit) die je daarbij in kunt zetten.


Werkwijze
Tien jaar geleden ben ik als zelfstandig astroloog, loopbaanbegeleider en persoonlijk coach gaan werken. Hiervoor heb ik in de onderwijsbegeleiding gewerkt waar ik kinderen met leer- en gedragsmoeilijkheden onderzocht en leerkrachten begeleidde bij onderwijsvernieuwingen.

Wat altijd in mijn werk centraal heeft gestaan is het diagnosticeren. Het zo precies mogelijk in kaart brengen welke energieën op een bepaalde tijd in iemands leven spelen, hoe deze zich tot elkaar verhouden en hoe je daar op dat moment zo goed mogelijk op in kunt springen.

Naast astrologie werk ik ook met de beeldentaal van dromen, met de Tarot en met een groot aantal creatieve werkvormen om inhouden niet alleen te begrijpen maar ook te kunnen ervaren. De spirituele astrologie staat echter centraal in mijn werk en hier heb ik twee boeken over geschreven: ‘Spirituele astrologie de Zwarte lichten’ en ‘Maansknopen Zwarte Lichten en Familiepatronen’ uitgegeven bij Synthese.

Op mijn website vind je alle informatie over diverse consulten, cursussen, workshops en lezingen over diverse astrologische onderwerpen. Surf voor meer informatie naar de onderstaande link.