logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Huub Trompenaars

De Keyserstraat 5
5462 CN, Veghel

0612-623875

http://www.maanenzon.com

Ik geloof er in dat we als mensen allemaal met een potentieel worden geboren. 'Het Leven' nodigt ons uit om dat potentiel tot ontplooiing te brengen, om het zover mogelijk te ontvouwen. Over het resultaat van die ontplooiing is geen oordeel. In dat opzicht is 'Het Leven' ontzettend genereus en biedt elke keer weer kansen. Ik heb lang de overtuiging gehad dat mijn leven veel gemakkelijker zou zijn geweest, als ik een soort van spoorboekje had gehad. Sinds ik astrologie heb leren kennen besef ik dat dat spoorboekje er altijd is geweest. Dank zij astrologie heb ik de beschikking over dat spoorboekje. Het helpt me te begrijpen wat er in mijn leven gebeurt. Het helpt me te begrjpen waar 'Het Leven' met me heen wil. En je wil niet weten hoeveel rust dat in mijn leven heeft gebracht, naast voldoening en inzicht.

Als levensprocesbegeleider gebruik ik het instrument van de horoscoop zoveel mogelijk. Het geeft altijd hele diepe inzichten en iedere cliënt geniet van zijn of haar 'Aha-erlebnissen', de momenten waarop het kwartje valt en het besef ontstaat: "Oh, dus daarom doe ik altijd .. zus en zo", of "Oh, daarom kom ik altijd dat soort mensen tegen".

Er zijn eenvoudigweg maar twee redenen waarom mensen veranderen: liefde of crisis. Als ik mijn veranderingen niet inzet uit liefde voor mezelf, kan ik ongetwijfeld rekenen op een crisis. Die komt hoe dan ook. 'Het Leven' vraagt nou eenmaal van ons dat we tot bewustzijn komen en dat we gaan zien dat datgene wat er in ons leven gebeurt ook werkelijk voor ons bestemd is. Ik vertaal dat als verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen leven.

Dat is ook steeds waar het wat mij betreft over gaat. Kun je groeien in je bewustzijn zodat je ook verantwoordlijkheid kunt nemen voor je leven. Astrologie biedt daarin diverse prachtige mogelijkheden en handvatten.

Wat astrologie allemaal biedt wordt óók heel inzichtelijk in mijn driejarige opleiding "Astrologie, Doen en Beleven".

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een afspraak.

Dat mag ook zijn voor een eerste vrijblijvende kennismaking en verduidelijking.

Je bent welkom! De koffie staat klaar.


  • Coaching/Counselling 1,5 uur € 87,50
  • Analyse geboortehoroscoop 2 á 2,5 uur € 185,-
  • Astrologische Relatie Duiding 3 uur € 275,-
  • Kinderhoroscoop 2 uur € 145,-
  • Solaar (jaarlijkse tendensen) 1,5 uur € 135,-
    • Alleen als er eerder al een analyse van de geboortehoroscoop is gedaan