logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Tienka Atema

Sweelincklaan 101 3723 JC, Bilthoven
030-2291982 06-22048415
http://www.astrologiepraktijk.nl

Over mij

 

Ik heb de Vijfjarige beroepsopleiding Psychologische Astrologie gevolgd bij Karen Hamaker, gevolgd door de Verdiepingsjaren  Astrologie en Therapie.

Daarna heb ik de Klassieke Astrologie ontdekt en heb ik me verdiept in de  Middeleeuwse Astrologie  en de klassieke uurhoekastrologie. Ik heb opleidingen gevolgd bij Lee Lehman, Bernadette Brady, Mari Garcia en Deborah Houlding. 

Sinds 2012 , na het voltooien van de Horary Master Course, ben ik als docent verbonden aan  Deborah Houlding's School of Traditional Astrology .

Haar Praktijkgerichte Basisopleiding Uurhoekastrologie heb ik vertaald en is nu in het Nederlands beschikbaar. 

Astrologie

- vraag- of gebeurtenishoroscoop
- geboortehoroscoop
- relatiehoroscoop
- jaarhoroscoop, progressies
- kinderhoroscoop

Vraag- of gebeurtenishoroscoop
Er wordt een zgn. uurhoekhoroscoop gemaakt van het moment dat de astroloog een specifieke vraag krijgt of van het moment waarop een specifieke gebeurtenis plaats vindt.
Vragen en gebeurtenissen kunnen zowel persoonlijk als zakelijk zijn en kunnen gebruikt worden om een bepaalde situatie of gebeurtenis beter te beoordelen. Vragen kunnen o.a. betrekking hebben op aan- of verkoop van een huis, relaties, een nieuwe baan, het tekenen van een contract, een rechtszaak.

Geboortehoroscoop
De geboortehoroscoop is de basis voor een karakteranalyse. Wat zijn je eigenschappen en behoeftepatronen, waar liggen jouw sterke en zwakke kanten. De horoscoop geeft je psychologische blauwdruk aan, en inzicht in de onderliggende patronen van je karakter kan helpen om beter met jezelf en het leven om te gaan.


Relatiehoroscoop
Met behulp van een relatiehoroscoop kun je meer inzicht krijgen in de relatie. Waar stimuleer je elkaar, waardoor ontstaat er spanning en hoe verbeter je de onderlinge wisselwerking. Het doel is inzicht in, begrip en respect voor ieders eigenheid. Niet alleen een relatie tussen partners kun je zo bekijken, maar ook tussen ouder en kind speelt een heel eigen dynamiek.
De twee geboortehoroscopen liggen hier aan ten grondslag.


Progressies/jaarhoroscoop
Het is mogelijk om op basis van de geboortehoroscoop een jaar vooruit te kijken om te zien welke thema's het komende jaar belangrijk zijn. Waar ligt dit jaar de nadruk op, welke thema's houden je bezig?


Kinderhoroscoop
Elk kind heeft zijn eigen dynamiek. Hoe kun je het kind helpen om te worden wie hij is? Wat stimuleert je kind en waardoor wordt het geremd? De kinderhoroscoop kan een fijn hulpmiddel zijn om je kind beter te leren begrijpen.
 

Internetcursus en lessen op locatie.

- Basisopleiding Uurhoekastrologie: wordt gegeven bij mij thuis of op locatie. 

- klassieke technieken: in 10 lessen leer je allerlei klassieke technieken die je duiding verdiepen en verbreden.

Meer informatie kun je vinden op mijn site: www.astrologiepraktijk.nl

Workshops 

Ik geef regelmatig lezingen en workshops over klassieke astrologie en uurhoekastrologie.

Voor meer informatie zie:  www.astrologiepraktijk.nl

 

 

e-mail:info@astrologiepraktijk.nl