Skip to content

Anneke Guis

Anneke_Guis
STROMINGEN ASTROLOGIE

De keuze om astrologie te gaan doen kwam voornamelijk door het feit dat ik moeite had met het aspect tijd.

Bij mij loopt de tijd nogal eens ver vooruit in de zin van veel gebeurtenissen vooruit dromen maar ook toekomstige thema`s aanvoelen van personen maar ook collectief gezien en Astrologie is één van de weinige technieken waarin (de aardse) tijd vrij nauwkeurig te duiden is.

Al jong haalde ik (onbewust) processen, emoties en thema`s naar boven bij de mensen om mij heen die daar eigenlijk niet om vroegen. Maar ja, ik zei gewoon wat ik voelde.

Later bleek dat ik in grote mate hoogsensitief ben en mediamiek. Fijn dat ik daar mensen mee kan helpen en dat de astrologie en die consulten mij weer helpen: te zijn wie ik ben!

Naast mijn baan in het onderwijs ben ik in 1996 de beroepsopleiding voor astroloog gaan volgen. Aangezien ik een jaar daarvoor een spoedcursus was begonnen en met goed gevolg had afgerond, kon ik in het derde jaar instromen waardoor de opleiding voor mij aanzienlijk verkort werd.

Na deze vijfjarige opleiding: (vier jaar ben je erkend astroloog, vijf jaar ben je erkend praktijkvoerend astroloog), ben ik cursussen gaan volgen over spirituele astrologie m.b.t. je karmische opdracht.

Al geruime tijd beleef ik veel plezier in het werk als astrologe!

Mijn praktijk:

Pars Solis, praktijk voor toegepaste psychologische en spirituele astrologie biedt u inzicht in uw leven en levensomstandigheden.

Waarvoor kunt u zoal terecht?

*Persoonlijke horoscoopanalyse met de karmische punten.

*Relatie advies

*Kinderen en opvoeding

*Beroepskeuze advies

*Problemen van psychische aard

*Prognoses

Astrologie is een techniek om heel snel te weten te komen waar je levensboek over gaat en welk verhaal je gekozen hebt. Soms kan het zijn dat je boek moeilijk te lezen is.

Dan kan ik daar wellicht enige helderheid in verschaffen om ook de "moeilijke hoofdstukken" met goed gevolg te doorlopen.

Zie verder bij tarieven:

http://annekeguis.nl/?Tarieven

Contact info:

Anneke Guis

Adres:

Dinant Dijkhuisstraat 97

Woonplaats:

7558 GL Hengelo

Email:

Telefoon:

Website: