Skip to content

JOUW DIEPERE WEG TOT EVOLUTIE

Het lijkt zo vanzelfsprekend om je eigen weg te gaan. De coach stuurt je wel. Er zijn echter van die onzichtbare werkingen waardoor je daar niet komt. Gaandeweg het traject krijg je het gevoel dat het toch niet zo bij je past.
Anderen lijken sneller te gaan of je eigen bewegingen lijken te weinig te vlammen. Soms voelen mensen zich niet gezien in wie ze werkelijk zijn.

De horoscoop geeft zicht op richting en ontwikkeling die altijd bij je past. Dat lijkt een sterke uitspraak, maar niet als we beseffen dat we t.a.v. groei en evolutie een sterke weerstand hebben.

avn6

Onder andere in de Zuidknoop leven veel krachten tot zekerheid, voorwaarden en overtuigingen die in eerste instantie helemaal niet willen buigen voor de thema’s die evolutionaire groei voorstaan. Vanuit het concept dat het hele leven omvat, zijn er gebieden waar veel te winnen is.
Dat is daar waar de Noordelijke Maansknoop staat en waar de zwarte maan heerst. Beiden zijn verbonden met de droom van binnenuit, daar waar je graag wilt zijn, of waar je vindt dat het leven ’stroomt’. De ervaring is eveneens dat actief zijnde in deze gebieden, alles enigszins op zijn plaats begint te vallen.

In ongeveer 19 jaar lopen de Maansknopen rond, dit zijn vaak perioden waarin veranderingen niet te vermijden zijn of stroomversnellingen doorzetten. De Maansknopen geven ook onbewuste, maar daardoor vaak zeer sterke verbindingen.

Met diegene met wie je Maansknoop in samenstand staat (conjunctie), heb je een diepe band. Je verzet of twijfel kunnen er vaak niet tegenop; je wordt toch weer tot elkaar aangetrokken.

Liefde heeft naast de persoonlijke wensen, nog een veel diepere bedding waardoor zij stroomt. Onder het grote publiek is dit ook wel bekend als een karmische relatie.

Astrologie geeft inzicht en laat je de diepere weg tot evolutie zien.

Door: Adrie van der Ven

@ Adrie van der Ven