Hoi allen,

Hierbij wil ik je attent maken op een webinar met kunstdia’s over de 4 elementen in de beeldende kunst op zondag 28 maart om 13.00 uur. Mocht je het niet op prijs stellen om van het atelier De Dierenriem nog eens informatie te ontvangen, geef me dan s.v.p. even een berichtje. Als je het door wilt sturen naar een mogelijke geïnteresseerde, dan heel graag!
Hartelijke Groet,
Frits Bolk              www.atelierdedierenriem.nl

 

Beste Astrologen en andere AVN leden,

Zaterdag 17 april 2021 is het weer zover. Dan vindt onze CIB dag plaats, vooralsnog niet in Amersfoort maar op je eigen computerscherm online thuis.

Onderwerp : Webinar Financiële Astrologie en vooruitzichten financiële markten 2021

Door Irma Schogt, Financieel Astrologe, marktanalist. AVN-erkend astrologe, afgestudeerd aan “Merriman Market Timing Academy”, VS.  www.markettiming.nl

Tijdstip                         van 10:00uur  tot 13:00uur

Kosten                         €          10 Euro

Video opname              €           10 Euro

Video en Online            €           20 Euro

Aanmelding       administratie@avn-astrologie.nl

Na ontvangst van de betaling zal u een link krijgen om deel te nemen aan deze sessie.

Inhoud Webinar Financiële Astrologie 2021

We starten met de geschiedenis van financiële markten, eeuwen en decennia terug, de historie die de basis vormt van de financieel-astrologische markettimingmethode. Want daaruit toont zich  een cyclisch terugkerend gedrag van financiële markten – dat een zekere samenhang heeft met… de cycli van planeten!
Nu is 2021 vol met en omgeven door belangrijke historische planetencycli zoals Saturnus-Pluto, Jupiter-Saturnus, Saturnus-Uranus en Uranus in geldteken Stier.  Wat deden financiële markten in het verleden tijdens deze planetenaspecten? Wat zijn, in relatie tot de huidige situatie, dan de meest waarschijnlijke vooruitzichten voor aandelen, edelmetalen, rente, geld en banken?

Irma Schogt

Wij hopen u allen digitaal te mogen begroeten op zaterdag 17 april.

Met vriendelijke groet,

Hans Jongerius

AVN Servicepunt