Skip to content

Anja van Dijk

foto
STROMINGEN ASTROLOGIE

Mijn naam is Anja van Dijk.

Ik heb de 5-jarige HBO-beroepsopleiding tot Astroloog gedaan en werk al meer dan 25 jaar in mijn eigen praktijk in Nes.

Ook ben ik gediplomeerd Bachbloesem, Aroma en Spagyriek therapeut en heb alle Shamballa en Reiki inwijdingen. Als Astroloog, Medium en Coach begeleid ik veel mensen met verschillende problematiek. Als spiritueel Astroloog en Coach, werk ik intuïtief en holistisch en heb ik alle informatie van jouw horoscoop erbij. Dat betekent dat ik naar je gehele wezen en welzijn kijk, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik help zowel volwassenen, kinderen, baby’s maar ook dieren.

Vooral door mijn ervaring als Astroloog kan ik adviezen en inzichten geven waar je weer mee verder kan in het leven. Ook heb ik een studie Medische Astrologie gedaan en met mijn medische achtergrond kan ik ook bij klachten inzichten geven en doormiddel van voeding, supplementen en bachbloesem druppels weer de balans en plezier terug brengen in het leven.

Ik ben getrouwd en heb een dochter waar ik vaak mee samen werk. We hebben veel kennis van voeding en supplementen en daarnaast hebben we beiden een eigen praktijk waarin we mensen begeleiden en ze weer in hun kracht zetten. Meer informatie kun je vinden op mijn website www.astrolooganjavandijk.com

Contact info:

Anja van Dijk

Adres:

De Reak 36

Woonplaats:

Nes

Email:

Telefoon:

Website: