Skip to content

Baukje Bok

Baukje_Bok
STROMINGEN ASTROLOGIE

Na een 5 jarige opleiding psychologische- en daarna 2 jaar medische astrologie, ben ik, Baukje Bok lid geworden van de AVN. Sinds 1995 ben ik dan ook actief als beroeps astroloog. Naast mijn jarenlange ervaring en kennis binnen de astrologie en psychologie heb ik een 5 jarige opleiding natuurgeneeskunde voltooid. Gezondheid en ziekte heeft altijd mijn belangstelling gehad. Andere opleidingen zijn: assistent drogist en orthomoleculaire geneeswijze.

Wat is Astrologie?
Veel mensen kennen astrologie voornamelijk uit de populaire horoscoop rubrieken. De waarde hiervan is beperkt, aangezien het uitspraken zijn voor grote groepen mensen. In de serieuze astrologie werkt men met persoonlijke horoscopen, waarvan gegevens en uitleg veel nauwkeuriger zijn.

Een horoscooptekening is een grafische voorstelling/weergave van de hemelkoepel op het moment van geboorte. Deze geboorte kan van een mens, dier of een gebeurtenis zijn. Het woord horoscopie betekent letterlijk "uurzien".

Met een horoscoopanalyse kan u inzicht krijgen over uw talenten en mogelijkheden maar ook welke beperkingen u hierin tegen komt. Een horoscoop is geen statisch gegeven. Dit wil zeggen dat het karakter ook bestaat uit groei mogelijkheden, wat zich in de loop van het leven verder ontwikkelt. Aan de hand van verschillende technieken (progressies e.d.) en psychologisch inzicht kunnen ontwikkelingen in de toekomst duidelijk worden. Een goede ervaren astroloog kan met de juiste technieken veel inzicht in uw leven geven.

Astrologie is een weg, een van de vele wegen, die ons van dienst kan zijn bij onze bewustwording, onze zelfkennis. Het is een zeer goede methode om antwoord te krijgen op diverse vragen; Wie ben ik en wat moet ik doen? Wat betekenen voor mij de dingen die ik meemaak, de ervaringen en gevolgen? Hoe kan ik mijzelf het beste ontplooien? Hoe komt het dat ik mij zo moe, angstig, verdrietig of gespannen voel? Kortom veel vragen met onder andere als onderwerpen liefde, relatie, gezin, werk. Een astrologisch consult geeft u inzicht en antwoord op dit soort vragen.

Specialisatie Medische Astrologie
Vanuit het energiepatroon in de horoscoop kan de astroloog ziekte herkennen en verklaren. Er kan aangegeven worden welke behandelingsmethoden het meest geschikt zijn. Ziekte wordt benaderd op een holistische wijze. Dit wil zeggen dat de psychische emotionele achtergrond belangrijk is. Heeft u fysieke klachten dan kan ik u ook natuurgeneeskundige en orthomoleculaire adviezen geven. Mijn jarenlange ervaring heeft vrijwel altijd tot goede resultaten geleid.

Hoe verloopt een Consult?
Heeft u interesse voor een horoscoop, dan kunt u mij bellen. In dit gesprek kan er een afspraak gemaakt worden voor een consult. Hiervoor is dan wel nodig dat ik van u gegevens krijg zoals; geboorte tijd, datum en plaats zo nauwkeurig mogelijk. Na het gesprek krijgt u uw eigen, in kleur uitgevoerde, horoscooptekening mee.

Wat zijn de tarieven
Een consult duurt 1 1/2 uur en kost 130 euro. Het 90 minuten durende gesprek kan opgenomen worden, zodat u zelf later het gesprek terug kunt horen. U kunt een memory-stick of cassette-bandje meenemen. Ook zijn er meerdere consulten mogelijk: Gesprekken die een meer therapeutisch karakter hebben, of wanneer u voor een 2e of 3e keer komt, voor een jaarprognose of update van uw horoscoop. Een vervolg consult duurt 1 uur en kost 100 euro.

Overige Specialismen

Een schriftelijke duiding (6 blz) van een baby- of kinderhoroscoop 120 euro. Een relatie horoscoop, bestaande uit drie horoscopen. In een 2 uur durend gesprek, al of niet samen met uw partner krijgt u een diepgaand inzicht in de relatie. Kosten 220 euro inclusief de in kleur uitgevoerde horoscooptekeningen.

Voor een kleine groep mensen (6 รก 8 personen) kan ik een avondvullend programma verzorgen. Ik geef dan uitleg over de individuele horoscopen.

De prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar.

Privacy- en Klachtregeling
Baukje Bok is aangesloten, als praktijkvoerend astroloog, bij de Astrologische Vakvereniging Nederland. Alle leden van de vereniging zijn gehouden in hun beroepsuitoefening zich te richten naar de "beroepscode" van de AVN.

Contact info:

Baukje Bok

Adres:

Henri Dunantsingel 110

Woonplaats:

Castricum

Email:

Telefoon:

Website: