Skip to content

Alice Wessel

Alice_Wessel
STROMINGEN ASTROLOGIE

Wat iemand overkomt, is kenmerkend voor hem. Hij symboliseert een patroon waarin die bepaalde stukken passen. Naarmate zijn leven vordert, komen ze allemaal op hun plaats te liggen, volgens een voorbestemd plan.
C.G. Jung.

Welke stukken vormen uw patroon?
Bij deze vraag kan de astrologie u helpen. De Kosmos verschaft ons informatie over ons leven. Het aloude “zo boven- zo beneden” is de basis van waaruit ik de planeetstanden ten tijde van uw geboorte duid. Die planeetstanden geven inzicht in uw persoonlijkheid en de omstandigheden die u tegenkomt. Zo krijgt u meer kijk op uw mogelijkheden. En kunt u meer gemotiveerd keuzes maken.

Op de zoektocht naar zelfkennis en zingeving is mijn consult als een pitstop; even bijtanken, de situatie overzien en dan weer verder.

Geboortehoroscoop
Dit betreft een karakter-analyse, een verhaal over de behoeften en mogelijkheden in een persoonlijkheid. Ook geef ik een thematische vooruitblik op het jaar dat in het verschiet ligt. Het consult duurt 2 ½ uur. U ontvangt een tekening met uitleg van de planeetsymbolen en een geschreven stuk over de basis van uw horoscoop. De geluidsopname van het gesprek ontvangt u op cd’s per post toegestuurd.

Relatiehoroscoop
Hiervoor zijn de horoscopen van twee personen nodig. Dat kunnen partners zijn, maar ook vrienden, broers/zussen enz. In twee consulten worden beide horoscopen behandeld en met elkaar in verband gebracht. De consulten duren 2 uur per stuk.

Beroepsanalyse
In dit gesprek ga ik in op de inzichten uit uw horoscoop, die betrekking hebben op uw beroepskeuze. Bent u de weg ingegaan die bij u past? Dit gesprek duurt 1½ uur.

Opleiding en ervaring

  • 5-jarige beroepsopleiding psychologische astrologie (St.Achernar – Karen Hamaker)
  • 4-jarige opleiding Jungiaanse psychologie en symbolenleer (St.Odrerir- Karen Hamaker)
  • 1-jarige opleiding therapeutische belevingsastrologie (St.Achernar- Ludy Hoogeveen)

Sinds 1983 werkzaam bij de KLM en sinds 1989 in een leidinggevende functie, waarbij ik werk met o.a. competentiemanagement en kernkwaliteiten.


Prijzen
- Geboortehoroscoop € 100
- Relatiehoroscoop € 220
- Beroepsanalyse € 60
- Vervolgconsult (1 uur) € 40

Contact info:

Alice Wessel

Adres:

Eendrachtlaantje 4

Woonplaats:

2182 NK Hillegom

Email:

Telefoon:

Website: